trekhaken_hero_brink

VASTE TREKHAAK KOPEN

Maakt u op een regelmatige basis gebruik van een trekhaak voor bijvoorbeeld uw aanhangwagen of caravan? Dan is een vaste trekhaak voor u ideaal. Het voordeel aan een vaste trekhaak is dat deze vaak goedkoper is dan een variant die los te koppelen is. In de praktijk is het mogelijk om een vaste trekhaak af te koppelen, omdat de kogel vast zit met een aantal sterke moeren en bouten. We raden u alleen sterk af om dit te doen. Als u de trekhaak verwijdert, bestaat de kans dat u de terugplaatsing niet correct doet. Door trillingen tijdens het rijden kunnen de moeren en bouten dan loslaten, met alle gevolgen van dien.

De trekhaak is zeer sterk: hij gaat met gemak het hele leven van de auto mee. Handig is dat de trekhaak altijd klaar is voor gebruik. Een vaste trekhaak is met name ideaal bij regelmatig gebruik. Wilt u toch graag een trekhaak die niet altijd in het zicht is? Bekijk dan de pagina's voor een wegdraaibare trekhaak of afneembare trekhaak

WAAROM EEN VASTE TREKHAAK KOPEN?

  • De vaste trekhaak heeft een lange levensduur en past perfect onder de auto
  • De vaste trekhaak is vooral geschikt voor intensief gebruik
  • Een vaste trekhaak kan niet worden gebruikt met parkeersensoren
  • De kentekenplaat moet zichtbaar blijven: de kogel mag hier niet voor zitten

MONTEREN VASTE TREKHAAK

Weet u niet zeker of een vaste trekhaak in uw situatie de beste oplossing is? Of bent u benieuwd naar de kosten van het laten monteren van een vaste trekhaak? De vakkundige specialisten van de Vakgarage bij u in de buurt vertellen u graag meer over een vaste trekhaak voor uw auto en de prijs hiervan.