Combineer de grote beurt met de verplichte APK Keuring en bespaar tijd en geld!

Bij Vakgarage heeft u aan één afspraak genoeg om uw auto in topconditie te houden. Is uw auto binnenkort weer toe aan de APK Keuring? Dan is het verstandig om gelijktijdig de grote onderhoudsbeurt in te plannen.

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw auto weer in topconditie de weg op kan. Tijdens de APK Keuring wordt uw auto grondig gecontroleerd op verschillende veiligheids- en milieueisen. Daaropvolgend wordt de grote beurt uitgevoerd, waarbij uw auto wordt gecontroleerd en onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften. Een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw auto zijn waarde behoudt.

Waarom een APK Keuring in combinatie met een grote beurt?

Het combineren van een APK Keuring met een grote beurt biedt diverse voordelen. Allereerst bent u met één afspraak klaar, wat u een hoop tijd bespaart. Daarnaast profiteert u van kostenbesparing, bij een APK keuring in combinatie met een grote beurt krijgt u namelijk de APK keuring helemaal gratis! 

Ook kunnen eventuele gebreken aan uw auto direct worden opgemerkt en verholpen, waardoor de kans op pech onderweg verkleind wordt. Ook kunnen mogelijke problemen tijdig worden opgespoord, wat op de lange termijn zorgt voor een lagere kostenpost en een langere levensduur van uw auto.

Wat is het verschil tussen een APK Keuring en een grote beurt?

Een APK Keuring is wettelijk verplicht en richt zich voornamelijk op de veiligheid en milieueisen van uw auto. Tijdens deze keuring wordt uw auto gecontroleerd of deze voldoet aan de gestelde normen en of het veilig is om de weg op te gaan. 

Een grote beurt daarentegen is een onderhoudsbeurt die grootschalig wordt ingestoken. Zo controleren we het remsysteem, de (gloei)bougies, de remolie, de banden, de verlichting en de airbags. Uiteraard worden ook de nodige vloeistoffen vervangen en wordt ook de interieurfilter vervangen. Dit onderhoud is cruciaal om de levensduur van uw auto te verlengen en om ervoor te zorgen dat u veilig in uw auto kunt blijven rijden.

Kosten APK Keuring en een grote beurt

De kosten bij Vakgarage voor een APK Keuring met een grote beurt zijn afhankelijk van uw autotype, maar door onze scherpe tarieven betaalt u nooit te veel. Wanneer u een afspraak maakt voor APK keuring in combinatie met een grote beurt ontvangt u de APK keuring gratis! 

U krijgt dus niet alleen uitstekende service, maar ook nog eens waar voor uw geld. Neem voor een prijsopgave contact op met uw Vakgarage in de buurt. Dankzij onze snelle en efficiënte service kunt u snel weer met een veilige en goed onderhouden auto de weg op.

APK Keuring met grote beurt inplannen

Wacht niet langer met het maken van een afspraak voor een APK Keuring in combinatie met een grote beurt. Zo kunt u met een gerust hart blijven rijden, wetende dat uw auto in optimale staat verkeert. Vakgarage staat klaar om uw auto de zorg en aandacht te geven die het verdient. Neem contact op met een Vakgarage bij u in de buurt of maak direct online een afspraak via onderstaande button.

Heeft uw auto nog geen nieuwe APK nodig, kunt u natuurlijk ook altijd alleen een afspraak maken voor een grote beurt.