Grote_beurt_2560x900_2

WAT KOST EEN GROTE BEURT AAN UW AUTO?

Wat kost een grote jaarbeurt aan uw auto? De kosten van een jaarbeurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Vakgarage nooit te veel. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Vakgarage gaan we de complete checklist (bekijk de controlelijst) van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. En… als u een grote beurt bij Vakgarage laat uitvoeren, krijgt u de APK keuring helemaal gratis!
 

WANNEER EEN GROTE ONDERHOUDSBEURT?

Bij nieuwe auto's verschijnt vaak een melding wanneer een grote jaarbeurt nodig is. Bij oudere auto's doet u er verstandig aan om een grote beurt na twee jaar uit te laten voeren of na 30.000 gereden kilometers. Heeft u net een tweedehands auto gekocht en wilt u de staat van de auto weten zonder direct een grote beurt te doen? Laat u dan informeren voor een aankoopkeuring, dan weet u ook direct wanneer onderhoud nodig is aan uw auto. Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden.

GROTE BEURT AAN UW AUTO BIJ VAKGARAGE?

Een veilig en zorgeloos gevoel
Wilt u zeker weten dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u niet voor onverwachte problemen komt te staan? Kom dan langs bij Vakgarage voor een grote beurt. Onze specialisten controleren uw auto en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften, waardoor de fabrieksgaranties van uw auto van kracht blijven. We controleren het remsysteem, de (gloei)bougies, de remolie, de banden, de verlichting en de airbags. Kortom: een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw auto zijn waarde behoudt.

Uiteraard vervangen we ook de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter. We controleren het interieurfilter en de koel- en ruitensproeiervloeistof en vervangen die of vullen vloeistof bij als dat nodig is. Bovendien besteden we extra aandacht aan de accu. Waarom? Omdat een kapotte accu voor de meeste pech onderweg zorgt. En dat willen we u natuurlijk besparen.