KLEINE BEURT AAN UW AUTO?

Tijdens een kleine jaarbeurt voor uw auto worden standaard de olie en het oliefilter vervangen. Bij Vakgarage doen we meer dan dat. We hebben de betrouwbaarste kleine jaarbeurt van Nederland ontwikkeld door naast de standaard werkzaamheden de auto te controleren op 30 veiligheidspunten. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is. Bij Vakgarage gaan we de complete checklist (bekijk de controlelijst) van uw auto af. Het uit laten voeren van een kleine beurt zorgt ervoor dat eventuele problemen aan uw auto vroegtijdig aangepakt kunnen worden. Dit voorkomt grote en vaak dure problemen aan uw auto. Daarnaast is een goed onderhouden auto met een duidelijke onderhoudshistorie over het algemeen meer geld waard wanneer u deze van de hand wil doen. 

KOSTEN APK KEURING EN KLEINE BEURT

Combineer de jaarbeurt klein met de APK keuring, op deze manier heeft u aan één afspraak voldoende. Is uw auto binnenkort weer toe aan een keuring? Neem dan direct ook een kleine beurt, zodat de auto er weer tegenaan kan. 

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN KLEINE BEURT?

De kosten van de betrouwbaarste kleine jaarbeurt van Nederland zijn afhankelijk van uw autotype, maar door onze scherpe prijzen betaalt u nooit te veel. Neem voor een prijsopgave contact op met een Vakgarage bij u in de buurt. 

Bij een kleine beurt wordt uw auto op circa 20-30 afzonderlijke punten bekeken, zoals remmen, bandenspanning, ruitenwissers en lampen. Daarnaast wordt standaard het oliefilter vervangen in combinatie met de olie. Wat er precies moet gebeuren aan uw auto, staat in het onderhoudsboekje beschreven. Uiteraard kan de Vakgaragist dit altijd met u doornemen. 

Op zoek naar een kleine beurt bij een Vakgarage bij u in de buurt? U bent welkom bij Vakgarage.