Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Deskundig onderhoud
  • Direct een afspraak maken
  • Met ruim 340 vestigingen altijd dichtbij

Wat is een algemene APK keuring?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De APK is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de milieunormen. U ben wettelijk verplicht uw auto één keer per jaar te laten keuren. Zo weet u zeker dat u altijd veilig rijdt. En mochten zich tussendoor problemen voordoen: bij Vakgarage kunt u altijd terecht voor reparaties en tussentijdse checks.

APK keuren? Hier een aantal tips

Voorkom APK boetes en zorg ervoor dat uw auto op tijd APK gekeurd is. U kunt op het keuringsrapport van vorig jaar zien wanneer uw auto weer aan een APK check toe is, en wanneer het dus tijd is om Vakgarage te bellen voor een afspraak. Neem altijd uw kentekenbewijs mee als u uw auto brengt. Na afloop van de keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport in de auto, want u bent verplicht het bij u te hebben tijdens het rijden. Ook als uw voertuig is afgekeurd blijft het belangrijk het keuringsrapport te bewaren. Wanneer u uw APK combineert met een kleine beurt, bent u er zeker van dat uw auto weer als een zonnetje loopt. 

   Laat uw auto op tijd APK keuren 
   Neem altijd uw kentekenbewijs mee 
   Bewaar het keuringsrapport in uw auto 
   Combineer uw APK met een kleine beurt

Maak nu een afspraak

Apk reminder service

Vergeet nooit meer uw APK. Vul hieronder uw gegevens in en krijg 1 maand voordat uw apk verloopt een e-mail reminder om een afspraak te maken.

APK check + grote beurt = gratis APK check!

Een gratis APK keuring? Combineer de APK check van uw auto met een grote beurt bij Vakgarage. De APK keuring is dan gratis. Vooral bij wat nieuwere auto’s kan dit voordelig zijn, omdat die relatief weinig onderhoud nodig hebben. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. Uiteraard kunt u ook voor de APK keuring van uw oldtimer bij Vakgarage terecht.

Betrouwbare en goedkope APK keuring bij Vakgarage

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope APK keuring? Bij Vakgarage bent u altijd verzekerd van de beste service tegen een scherpe prijs. Als vakkundig bedrijf is Vakgarage RDW erkend en lid van de BOVAG. Onze ervaren monteurs zijn echte autospecialisten die hun vak met passie uitoefenen. Bovendien beschikken we over de modernste apparatuur. En mocht uit de autokeuring blijken dat een reparatie noodzakelijk is, dan ontvangt u van ons vooraf een prijsopgave. Zo staat u nooit voor onverwachte kosten. Bij Vakgarage is uw auto in veilige handen.

APK verlopen?

Uw APK verlopen? Lees hier wat de gewenste vervolgstappen zijn.

APK verlopen

APK kosten

Bij ons staat transparantie van kosten hoog in het vaandel.

APK keuring kosten

Wanneer moet uw auto voor de APK?

Wanneer moet uw auto een APK ondergaan? Vind hier meer!

Wanneer auto keuren

APK regelgeving

Voldoet uw auto niet aan de APK eisen? Dan mag u niet rijden.

APK regelgeving

Algemene periodieke keuring voor uw auto

Is uw auto toe aan de jaarlijkse APK keuring? Laat Vakgarage dan uw APK check verzorgen. Wij controleren uw auto op alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu. We zijn klantvriendelijk, snel en bij ons hoeft u niet op te zien tegen de kosten: u krijgt de beste service tegen een scherpe prijs. Maak vandaag nog een afspraak voor uw autokeuring bij een Vakgarage bij u in de buurt.

Vergeet nooit meer uw APK keuring met onze APK reminder Bent u bang om uw jaarlijkse APK keuring te vergeten? Voorkom een boete van het CJIB en maak gebruik van onze APK reminder. U voert uw kenteken in onder het kopje ‘alles over uw auto’ en zet de reminder voor de APK keuring aan. U ontvangt automatisch een herinnering als de vervaldatum van de APK nadert en het tijd is om een afspraak met Vakgarage te maken voor uw 

APK check

APK check. APK + grote beurt = gratis APK keuring! Een gratis APK keuring? Combineer de APK check van uw auto met een grote beurt bij Vakgarage. De APK keuring is dan gratis. Vooral bij wat nieuwere auto’s kan dit voordelig zijn, omdat die relatief weinig onderhoud nodig hebben. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. Uiteraard kunt u ook voor de APK keuring van uw oldtimer bij Vakgarage terecht.

Maak nu een afspraak