VAKGARAGEWORDEN_2

VAKGARAGE WORDEN?

Vakgarage begrijpt goed dat het runnen van een universeel autobedrijf uitdagend kan zijn, met constante veranderingen in de automotive sector. Vakgarage biedt daarom een dienstenpakket dat u kan ondersteunen bij deze uitdagingen, met voordelen zoals collectieve inkoop, krachtige marketingondersteuning, toegang tot uitgebreide kennis en opleiding, en degelijke kwaliteitsbewaking.

INKOOP

Vakgarage biedt u als autobedrijf voordelen in het inkoopproces, met gunstige samenwerkingen met leveranciers. Dit resulteert in schaalvoordelen en betere inkoopvoorwaarden, waardoor uw winstmarges worden verbeterd.

VAKGARAGEWORDEN_INKOOP
VAKGARAGEWORDEN_MARKETING

MARKETING

Als franchisenemer van Vakgarage profiteert u van sterke marketingondersteuning. U krijgt toegang tot een krachtige merknaam en gezamenlijke marketinginspanningen, wat de regionale zichtbaarheid vergroot en helpt bij het aantrekken van klanten.

TRAINING & OPLEIDING

Vakgarage investeert in de groei van aangesloten garages door het delen van kennis, training en ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat uw personeel altijd up-to-date is met de nieuwste ontwikkelingen, wat bijdraagt aan het vertrouwen van klanten in de geboden service en vakmanschap.

VAKGARAGEWORDEN_OPLEIDING
VAKGARAGEWORDEN_KWALITEIT

KWALITEITSWAARBORG

Vakgarage staat bekend om haar onafhankelijkheid en streven naar uitmuntendheid in service. Autobedrijven behouden de vrijheid in bedrijfsvoering en kunnen toch profiteren van een landelijk netwerk dat garant staat voor kwaliteit en professionaliteit.

VAKGARAGE WORDEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN: