Wintercheck voor uw auto

Wordt het een kwakkelwinter, of moeten we rekenen op sneeuw, ijs en gladheid? Wat het ook wordt, u doet er verstandig aan om uw auto bij Vakgarage een Wintercheck te laten ondergaan. Vakgarage zorgt er voor dat uw auto winterklaar is. Zo kunt u veilig, comfortabel en met een gerust gevoel de weg op. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want voor slechts € 9,95 controleren wij uw auto visueel op 20 vitale punten.

Voor elke auto de juiste wintercheck 

Welke wintercheck bij uw auto past? Dat weten we bij Vakgarage precies. We kijken naar het onderhoudsniveau en bekijken welke van onze drie winterchecks het beste op uw auto van toepassing is: de wintercheck basis, de wintersportcheck of de wintercheck premium.

Download onze WINTER(SPORT) CHECKLIST

Weet u zeker dat u alles mee heeft voor uw autoreis? Download onze WINTER(SPORT) CHECKLIST en zorg ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maak nu een afspraak

Wintercheckbasis.png

(vitale) winterinspectie

Deze controle is geschikt voor auto’s die dit jaar al een (grote) onderhoudsbeurt hebben gehad. Uw auto wordt (visueel) gecontroleerd op 20 vitale punten o.a.: 

 Accu
 Banden
 Koelsysteem
 Motorolie
 Verlichting
 Schokdempers 
 Veiligheidsgordels 

Prijs is excl. onderdelen en overige vloeistoffen.

Wintersportcheck.png

Onbezorgd de winter door!

Wij adviseren de Winter(sport)check Premium wanneer:  

 Uw auto dit jaar niet voor een grote onderhoudsbeurt bij de garage is geweest
 Uw auto ouder is dan 5 jaar
 U door het jaar heen veel kilometers rijdt 

Prijs is incl. ruitensproeier (antivries) en excl. onderdelen en overige vloeistoffen.

De Wintersportcheck is in de basis hetzelfde als de Wintercheck Premium. Wij zullen u echter ook bijstaan, waarbij nodig, als het gaat om sneeuwkettingen, skikoffers, speciale vloeistoffen voor zeer lage temperaturen, etc. Voor slechts € 69,95.

Wilt u veilig en zonder autopech de winter door komen? Trakteer dan uw auto op de Premium Wintercheck. Uw auto wordt 1,5 uur grondig gecontroleerd op alle vitale punten.