private lease used

VAKGARAGE PRIVATE LEASE USED

Het privé leasen van een occasion is nu mogelijk met Private Lease Used. En dat is een slimme optie, want door te kiezen voor een jonge occasion, betaalt u een lager maandelijks leasetarief. Dat voordeel kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een completer uitgeruste auto. 

WAT IS VAKGARAGE PRIVATE LEASE USED?

Het privé leasen van een auto is eigenlijk niets anders dan huren voor een langere termijn. Door in een auto te rijden die niet geheel nieuw is, betaalt u nu veel minder voor het model dat u graag wilt. En u rijdt tóch met de zekerheid van een nieuwe auto.

HOE WERKT VAKGARAGE PRIVATE LEASE USED?

Het leasen van een auto is heel eenvoudig:

  1. U kiest zelf de auto die u wilt leasen.
  2. U kijkt samen met het autobedrijf of u een auto inruilt of dat u eigen geld wilt inbrengen om het maandbedrag te verlagen.
  3. U ontvangt een inschatting van het maandbedrag.
  4. Bevalt deze inschatting en wilt u deze auto leasen? Dan onderzoeken wij jouw schadeverleden en betalingsgedrag van de afgelopen 5 jaar (en eventuele andere regelmatige bestuurders). Zo toetsen wij of u door te leasen niet in de financiële problemen komt. Voor dit onderzoek vragen wij jou vooraf een kleine bijdrage en deze krijgt u weer terug als alles in orde is en het contract definitief wordt.
  5. U sluit na acceptatie een leaseovereenkomst met het autobedrijf.
  6. Maandelijks betaalt u een vast bedrag.
  7. Het autobedrijf onderhoudt zelf de auto.
  8. Na afloop levert u de auto weer in bij het autobedrijf.
  9. U mag alsnog de auto kopen als u dat wilt. Profiteert u liever weer opnieuw van de voordelen van Private Lease Used? Dan kiest u gewoon weer een andere auto. 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN VAKGARAGE PRIVATE LEASE USED?

Met Private Lease Used van Vakgarage houdt u spaargeld vrij voor andere belangrijke wensen, is er geen onzekerheid over onverwacht hoge reparatiekosten én weet u maandelijks waar u aan toe bent. Door in een auto te rijden die niet geheel nieuw is, betaalt u ook nog eens veel minder. En u rijdt tóch met de zekerheid van een nieuwe auto.

MEER WETEN OVER VAKGARAGE PRIVATE LEASE USED?

Vraag naar de mogelijkheden bij uw Vakgarage.

Vakgarage Private Lease Used wordt mede mogelijk gemaakt door Actua.