trekhaken_hero_brink

TREKHAAK VOOR UW AUTO

Naast het vergroten van de functionaliteit van uw voertuig, biedt een trekhaak ook gemoedsrust en veiligheid tijdens het vervoer van zware ladingen. Het correct installeren en gebruiken van een trekhaak verzekert u van een stabiele en betrouwbare verbinding tussen uw auto en het getrokken object, wat essentieel is voor een veilige reis op de weg.

Bovendien kunnen sommige trekhaaksystemen worden uitgerust met extra functies, zoals elektrische aansluitingen voor verlichting en remmen op het getrokken object, waardoor niet alleen uw veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers wordt verbeterd. Het is belangrijk om u trekhaak regelmatig te laten controleren op slijtage en schade, om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft presteren en langdurig meegaat. Met de juiste zorg en aandacht kan een trekhaak een waardevolle en veelzijdige toevoeging zijn aan uw voertuig, waardoor u keer op keer kunt profiteren van de vele voordelen die het biedt.

TREKHAAK MONTEREN KOSTEN

De prijs voor het laten monteren van een trekhaak onder uw auto hangt af van een aantal factoren, namelijk de soort trekhaak en de auto die u bezit. In de module hieronder kunt u op basis van uw kenteken de kosten zien voor de verschillende soorten trekhaken inclusief de montage. Bekijk en vergelijk de kosten en vind de trekhaak die het beste aansluit bij uw behoeften. Naast de soort trekhaak zijn er ook verschillen in de kabelset waarmee de verlichting voorzien wordt van stroom. Laat je adviseren of er een 7-polige of 13-polige kabelset nodig is. 

Als Vakgarage hebben we een samenwerking met Brink voor de levering van trekhaken. Dit merk heeft zich door de jaren heen bewezen sterk te zijn in kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. 

BRINK TREKHAKEN

Brink produceert en levert verschillende soorten trekhaken. Brink is marktleider op het gebied van trekhaken en vrijetijdsproducten voor uw auto. Alle informatie over Brink trekhaken vindt u op deze pagina. 

VASTE TREKHAKEN

Een vaste trekhaak kan niet worden verwijderd: hij zit aan de auto gelast. Dit maakt de vaste trekhaak zeer sterk: hij gaat met gemak het hele leven van de auto mee. Bekijk deze pagina voor meer informatie. 
 

AFNEEMBARE TREKHAKEN

Een afneembare trekhaak is ideaal wanneer een vaste trekhaak niet mogelijk is op uw auto of als u die niet mooi vindt. Voor een afneembare trekhaak wordt er een systeem aan uw auto gemonteerd. Bekijk deze pagina voor meer informatie. 

KABELSETS

Alle moderne auto’s zijn uitgerust met elektronica voor het comfort en de veiligheid van de automobilist. Bekijk hier alle informatie over kabelsets voor uw auto. 

WEGDRAAIBARE TREKHAKEN

Het grote voordeel van de wegdraaibare trekhaak is dat hij onzichtbaar achter de bumper verborgen is, maar altijd beschikbaar is voor gebruik. Bekijk deze pagina voor meer informatie.