Trekhaak voor uw auto

Een trekhaak aan uw auto kan heel handig zijn. Afhankelijk van de soort trekhaak en het gewicht van uw auto kunt u er van alles mee trekken en dragen. Bijvoorbeeld een caravan in de vakantie, een fietsendrager of zware, grote spullen met behulp van een aanhangwagen. Afhankelijk van uw auto kunt u kiezen voor een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. Vakgarage adviseert u graag over de beste trekhaak voor uw auto en situatie. 

Trekhaak monteren kosten

De prijs voor het laten monteren van een trekhaak onder uw auto hangt af van een aantal factoren, namelijk de soort trekhaak en de auto die u bezit. In de module hieronder kunt u op basis van uw kenteken de kosten zien voor de verschillende soorten trekhaken inclusief de montage. Bekijk en vergelijk de kosten en vind de trekhaak die het beste aansluit bij uw behoeften. Naast de soort trekhaak zijn er ook verschillen in de kabelset waarmee de verlichting voorzien wordt van stroom. Laat je adviseren of er een 7-polige of 13-polige kabelset nodig is. 

Als Stichting hebben we een samenwerking met Brink (Thule) voor de levering van trekhaken. Dit merk heeft zich door de jaren heen bewezen sterk te zijn in kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. 

Brink trekhaken

Brink (Thule) produceert en levert verschillende soorten trekhaken. Brink is marktleider op het gebied van trekhaken en vrijetijdsproducten voor uw auto. Alle informatie over Brink trekhaken vindt u op deze pagina. 

Brink trekhaken

Vaste trekhaken

Een vaste trekhaak kan niet worden verwijderd: hij zit aan de auto gelast. Dit maakt de vaste trekhaak zeer sterk: hij gaat met gemak het hele leven van de auto mee. Bekijk deze pagina voor meer informatie. 

Vaste trekhaken

Afneembare trekhaken

Een afneembare trekhaak is ideaal wanneer een vaste trekhaak niet mogelijk is op uw auto of als u die niet mooi vindt. Voor een afneembare trekhaak wordt er een systeem aan uw auto gemonteerd. Bekijk deze pagina voor meer informatie. 

Afneembare trekhaken

Kabelsets

Alle moderne auto’s zijn uitgerust met elektronica voor het comfort en de veiligheid van de automobilist. Bekijk hier alle informatie over kabelsets voor uw auto. 

Kabelsets

Wegdraaibare trekhaken

Het grote voordeel van de wegdraaibare trekhaak is dat hij onzichtbaar achter de bumper verborgen is, maar altijd beschikbaar is voor gebruik. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

 

Wegdraaibare trekhaken

Brink trekhaak

Vakgarage vertrouwt op de kwaliteit van de trekhaken van Brink. De vaste trekhaak van Brink is een conventionele trekhaak en is het laagst geprijsd van alle trekhaken. Net als bij andere trekhaken wordt ook bij de ontwikkeling van de vaste trekhaak gelet op het design van de auto. Bijvoorbeeld door het vermijden van een bumperuitsnede. Vaste trekhaken van Brink zijn leverbaar voor vrijwel elke auto. Voor sommige modellen is een flensuitvoering (2- of 4-gats) verkrijgbaar.