Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Deskundig onderhoud
  • Direct een afspraak maken
  • Met ruim 340 vestigingen altijd dichtbij

Autokeuring voor tweedehands auto’s

Bent u van plan een 2e hands auto aan te schaffen? Laat uw occasion checken door Vakgarage bij u in de buurt. Dan weet u altijd zeker dat u een auto koopt die in goede staat verkeert. Wij controleren uw aankoop, zodat u geen tweedehands auto met verborgen gebreken koopt. We bekijken de onderhoudshistorie en doen een kilometerstand check. Laat u niet verrassen, ga voor zekerheid met de aankoopkeuring van Vakgarage.

Waarom een aankoopkeuring bij Vakgarage?

Op zoek naar een garage die kwaliteit biedt en autorijden betaalbaar maakt? Vakgarage is de oudste garageformule in Nederland. Onze garages zijn universeel dus alle auto’s zijn welkom bij Vakgarage. Neem vrijblijvend contact op, of bel ons voor een afspraak.

Aankoopkeuring voor uw auto? Vind hier een Vakgarage bij u in de buurt

Autogarage in Friesland Autogarage in Groningen
Autogarage in Drenthe Autogarage in Flevoland
Autogarage in Overijssel Autogarage in Gelderland
Autogarage in Noord Holland Autogarage in Zuid Holland
Autogarage in Utrecht Autogarage in Noord Brabant
Autogarage in Limburg Autogarage in Zeeland

Aankoopkeuring voor uw tweedehands auto?

Wanneer u van plan bent een gebruikte auto te kopen dan wilt u uiteraard zekerheid over de staat van de auto. U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, met een teruggedraaide kilometerstand of met een onbekende onderhoudshistorie! Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig de Vakgarage aankoopkeuring te laten uitvoeren. Dit kunt u zelf laten doen, maar u kunt ook de verkoper er om vragen.

Vakgarage aankoopkeuring

De Vakgarage aankoopkeuring is een zeer uitgebreide keuring die door een gediplomeerde Keurmeester wordt uitgevoerd. Alle Vakgarages zijn RDW (RijksDienst Wegverkeer) erkend, BOVAG lid en beschikken over alle noodzakelijke moderne apparatuur om de keuring uit te voeren. Hiermee heeft u een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto. U weet precies waar u aan toe bent. Naast de technische staat van de auto krijgt u informatie over de juistheid van de kilometerhistorie of de auto een onbekende onderhoudshistorie heeft of misschien wel geïmporteerd is. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport en het resultaat wordt natuurlijk met u besproken. De Vakgarage aankoopkeuring verschaft een onafhankelijk en betrouwbaar inzicht in de auto die u op het oog heeft. Hiermee bent u in staat te bepalen of de koop verstandig is of niet. In de meeste gevallen kunt u het keuringsrapport gebruiken om de prijs verder uit te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

Waarom een aankoopkeuring?

Wanneer u van plan bent een gebruikte auto te kopen wilt u uiteraard zekerheid over de staat van de auto. 

U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, een teruggedraaide kilometerstand of onbekende onderhoudshistorie! Laat daarom uw auto keuren door een Vakgarage specialist. Tijdelijk betaalt u € 149,00 voor onze complete aankoopkeuring.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over de aankoopkeuring. Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op.

1. Waar kan ik de aankoopkeuring laten uitvoeren?

2. Hoe maak ik een afspraak voor de aankoopkeuring?

3. Wat kost de aankoopkeuring?

Lees meer