EEN DEUK IN UW AUTO - EEN UITDAGING VOOR ONS

Een deuk in uw auto is natuurlijk altijd vervelend. Maar bij Vakgarage kunnen we elke deuk aan. Voor deuken zonder lakschade hebben we een speciale methode: uitdeuken zonder spuiten, ook wel UZS genoemd.

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN (UZS)

Het kan de beste overkomen: deukjes door een hagelbui, een deuk door een paaltje dat u tijdens het parkeren niet zag of schade doordat een fietser uw (geparkeerde) auto heeft geraakt. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Zeker niet met de uitdeukservice van Vakgarage. Want bij deukjes ter grootte van een twee-euromunt waarbij de lak niet of licht beschadigd is, is de schade relatief gemakkelijk te herstellen door uitdeuken zonder spuiten (UZS).

WAT ZIJN DE KOSTEN OM EEN DEUK UIT UW AUTO TE HALEN?

Bij uitdeuken zonder spuiten wordt de deuk met speciale apparatuur uit de auto ‘gemasseerd’. Zonder lakschade is polijsten, plamuren en spuiten van de schade niet nodig, wat tijd en dus geld scheelt. U bent tot wel 70% goedkoper uit dan wanneer u wél lakschade heeft. Na afloop van de behandeling is de deuk helemaal verdwenen en ziet uw auto er als nieuw uit. En dan kunt u weer de weg op met een auto waar u trots op kunt zijn.