header_vakgarant_goed

VAKGARANT PREMIUM OCCASION

Vakgarage en Actua bundelen hun krachten binnen de wereld van tweedehands auto's om gemoedsrust te bieden. Binnen deze bijzondere samenwerking versmelten de expertise en toewijding van Vakgarage met de betrouwbaarheid van Actua, met als resultaat een exceptionele rijervaring voor u. Of u nu op zoek bent naar de ideale occasion of simpelweg extra zekerheid wenst bij uw aankoop, onze gezamenlijke inspanningen zijn volledig gericht op het vervullen van uw wensen.

Alle occasions die in aanmerking komen, bevatten het keurmerk van Vakgarant, waarmee de kwaliteit is gegarandeerd. Stap binnen in de wereld van zekerheid en ontdek hoe onze gezamenlijke toewijding uw gemoedsrust naar ongekende hoogten brengt.

ONBEZORGD RIJDEN

Bij ons draait alles om het verzekeren van zorgeloos rijden met onze Premium Occasions. Voordat we een voertuig aan u leveren, nemen we de tijd om het uitgebreid te inspecteren, waarbij we niet minder dan 120 essentiĆ«le punten grondig controleren. Ons team van ervaren technici en monteurs werkt nauwgezet om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw premium occasion in uitstekende staat verkeert. Alle occasions die in aanmerking komen, bevatten het keurmerk van Vakgarant, waarmee de kwaliteit is gegarandeerd. Toch begrijpen we dat, ondanks de meest zorgvuldige inspecties, onverwachte problemen kunnen optreden. Daarom bieden we exclusieve en uitgebreide garantie, zodat u met het volste vertrouwen de weg op kunt gaan, wetende dat we achter onze voertuigen staan en eventuele onvoorziene complicaties zullen oplossen. Uw gemoedsrust is onze prioriteit, en we zijn er trots op premium occasions te leveren die niet alleen aan de hoogste normen voldoen, maar ook een onbezorgde rijervaring bieden.

VOORDELEN VAN VAKGARANT PREMIUM OCCASION

LIEVER 120 MAANDEN GARANTIE? DAT KAN!

Met de Vakgarant Allrisk Autoverzekering kunt u profiteren van 96 of zelfs 120 maanden garantie*

Voordelen van de Vakgarant Allrisk Autoverzekering
- Garantie tot 120 maanden of 180.000 km*
- Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa, inclusief woonplaatsservice
- 3 jaar nieuwwaarde- /aanschafwaarde- /dagwaarderegeling

Bereken hier uw premie, snel en eenvoudig. Meer informatie over de Vakgarant Allrisk Autoverzekering vindt u op onze autoverzekeringspagina.

De garantie geldt voor auto's in de categorie A tot en met 10 jaar jong (120 maanden) of 180.000 km en voor auto's in categorie B tot en met 8 jaar jong of 150.000 km. Categorie A-motorrijtuigen: Daihatsu, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki en Toyota. Categorie B-motorrijtuigen: alle overige, voor zover niet expliciet van deelname uitgesloten motorrijtuigen.