Achtergrond afbeelding

Vakgarage
Ata Honselersdijk

Contact

Middel Broekweg 89
2675 KJ Honselersdijk

Over ons

Even voorstellen! Berry Grobbe, de trotse eigenaar van Vakgarage ATA Honselersdijk.

We houden ons bezig met de handel, het onderhouden en repareren van personenautos en lichte bedrijfsautos. Ons specialisme danken wij aan onze jarenlange ervaringen in de automotive branche
behaalde diploma's en certificaten zoals; 1e Monteur, Diagnosespecialist, APK Keurmeester, Diesel- en Aircospecialist.vanuit ATA Autobedrijf een goed beeld geven over de technische staat van uw auto. Hierbij houden we u natuurlijk goed op de hoogte van de benodigde reparaties en kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bent u op zoek naar de auto die bij u past en woont u in of nabij Honselersdijk, Kwintsheul, Naaldwijk, Wateringen? Bij Vakgarage ATA bent u altijd aan het juiste adres. Vakgarage ATA, de officiƫle Daihatsu dealer van Den Haag, het Westland en omstreken, is opgericht in 1965.
Vakgarage ATA dateert zoals gezegd van 1965. Voortgekomen uit de drie zuilen bij de oprichting: Automobielen, Tractoren en Aanhangwagens.Met een team van deskundige vakmensen kunnen wij u van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur professioneel te woord staan op het gebied van schade-afwikkeling, reparatie en onderhoud, alsmede verkoop en financiering. Daarnaast durven wij te beweren dat Vakgarage ATA het grootste magazijn van Nederland bezit met ca. 15.000 daihatsu onderdelen op voorraad. Zoals reeds aangegeven kunnen wij u ook pasklare oplossingen geven op het gebied van financiering en leasing.

Vakgarage ATA is een begrip geworden omdat wij alle facetten van het autobedrijf beheersen. Als autoschadebedrijf zijn wij lid van de BOVAG en van Stichting Schadegarant.

Onze openingstijden
altijd bereikbaar

Showroom

Werkplaats

Maandag

-

-

Dinsdag

-

-

Woensdag

-

-

Donderdag

-

-

Vrijdag

-

-

Zaterdag

-

Gesloten

Zondag

Gesloten

Gesloten

Showroom

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

Gesloten

Werkplaats

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Allround
specialist