REMVLOEISTOF VERVANGEN

Remvloeistof; zo werkt het remsysteem
U drukt met uw voet op het rempedaal als u wilt afremmen of stoppen. Daarmee zet u remolie via de remleidingen in beweging en die vloeistof drukt remblokjes tegen de remschijf. Dankzij de rembekrachtiger gebeurt dat met grote kracht. Meestal zitten de remschijven bij de voor- en achterwielen. Het kan ook zijn dat er bij de achterwielen trommelremmen zijn gemonteerd, met remtrommels en remschoenen. Remvloeistof wordt vaak ook wel remolie genoemd.

Remolie op tijd verversen
Ook bij uw merk en type auto heeft de fabrikant een verversingstermijn vastgesteld voor de remvloeistof. Remvloeistof gaat in de loop van de tijd namelijk in kwaliteit achteruit en dat beïnvloedt de remwerking. Door op tijd de remvloeistof te laten verversen blijven de remmen goed werken. Heeft u uw auto bij Vakgarage in onderhoud? Dan houdt deze de verversingstermijn voor u in de gaten.

Remvloeistof of remblokken vervangen? Ga naar Vakgarage
Vakgarage doet het onderhoud van elk merk en type auto. Ook aan het remsysteem. Of het nu gaat om het controleren of vervangen van de remblokken, de remleiding of het reviseren van de remklauw… Het vervangen van een remslang of het controleren van de remkracht van uw auto… Vakgarage doet het allemaal. Als specialist op het gebied van remmen kent het remsysteem van uw auto geen geheimen voor uw Vakgaragist. Wil je weten wat het gaat kosten om uw remvloeistof te vervangen? Ga naar Vakgarage, bel of vraag online een aantrekkelijke offerte!

Bekijk ook andere onderdelen en producten. Klik hier! U kunt ook op zoek naar een Vakgarage bij u in de buurt.