DE JUISTE LAADPAAL VOOR UW SITUATIE

Laadpalen voor elektrische auto's zijn ontworpen om elektrische voertuigen (EV's) op te laden. Ze zijn in verschillende formaten en capaciteiten beschikbaar, afhankelijk van de laadsnelheid en de vereisten van het voertuig. Een laadpaal zoeken hoeft geen moeilijke taak te zijn. Laat uw wensen weten aan onze partner en laadpaalexpert 50five. Zij gaan meteen aan de slag om een op maat gemaakte laadoplossing voor u te zoeken, voor zowel thuis als bij bedrijven.

LAADPAAL THUIS 

Als u een elektrische auto heeft, is een laadpaal aan huis hebben een must. Hierdoor ontloopt u alle wachtrijen bij openbare laadpalen en rijdt u altijd weg met een volle accu. Interesse in een laadpaal voor thuis? 50five helpt u verder.

LAADPAAL ZAKELIJK 

Het faciliteren van laadoplossingen op uw terrein biedt talloze voordelen voor uw bedrijf en medewerkers. Daarnaast stimuleert u ook verdere verduurzaming van mobiliteit. Of dit nou is voor persoonsauto’s of vrachtverkeer – de ideale laadoplossing voor u bestaat. Voor advies kunt u terecht bij 50five. Met hun expertise en ervaring in het realiseren van zowel groot- als kleinschalige laadpaal installaties, kunt u erop vertrouwen dat uw zakelijke laadinfrastructuur in goede handen is.