Professional zakelijke lease Vakgarage

Vakgarage Professional

Vakgarage, uw mobiliteitspartner. Ondernemers, lease-rijders, MKB-ers en wagenparkbeheerders, voortaan kunt u naar één van de geselecteerde Bovag-bedrijven aangesloten bij Vakgarage Professional. Onze vakkundige medewerkers zorgen met actuele apparatuur en opleidingen dat u mobiel blijft.

Het concept Vakgarage Professional: landelijke dekking voor het vakkundig verzorgen van uw zakelijke mobiliteit! Het reguliere onderhoud, een APK of roetmeting, direct noodzakelijke reparaties of onverwachte technisch defecten; u wordt direct geholpen.

24/7 Professionele hulp
Niet alleen het standaard werk; ook voor het wisselen van de winterwielen; klaar terwijl u even wacht. Met goede koffie, WiFi en een goede krant. Voor noodzakelijke werkzaamheden aan uw bedrijfswagens werken wij in het weekend door. Doordeweeks hebben we al ruime openingstijden en onze unieke Vakgarage Pechhulp voorziet in 24/7 in uw mobiliteit. In heel Europa, ook in uw eigen woonplaats. 

De innovatieve leasemaatschappijen en oplettende fleetowners sturen de berijders al naar één van de vele Vakgarage Professionals, daar deze door heel Nederland vertegenwoordigd zijn én het kwalitatieve surplus bieden t.o.v. de merkdealer door de persoonlijke service. Bij Vakgarage wordt u geholpen als klant, niet als nummer. Als zelfstandig ondernemer bent u van harte welkom voor uw mobiliteit: eenvoudig uw afspraak.

Schade aan de leaseauto
Voor het vakkundig herstel van een autoschade, of een ruitschade, elke bedrijfsauto is in goede handen bij ons Vakgarage Professional vestigingen. Dankzij de speciale Vakgarage Verzekering heeft u géén eigen risico en is uw bedrijfswagen voor de volledige aanschafwaarde gedekt bij diefstal of total-loss. In combinatie met de Vakgarage Pechhulp bent u altijd verzekerd van mobiliteit.

Voor de aanschaf van zakelijk vervoer, voor operational of financial lease, op zowel nieuwe als jong-gebruikte bedrijfsauto’s: Vakgarage Professional helpt u op elk vlak!

Zoek uw professional vestiging