vakgaragereneblankenstein_autoruitschade

AUTORUITSCHADE

Heeft u lichte schade, zoals een sterretje in de voorruit? Dan kan dit vaak nog prima gerepareerd worden. Kom wel zo snel mogelijk bij ons langs, want een sterretje kan zomaar in een barst veranderen, en dan is het meestal nodig om de hele ruit te vervangen. Bij een oppervlakkige beschadiging, waarbij de folie in de ruit niet is geraakt en er geen sterpunten zichtbaar zijn, is het soms niet eens nodig om reparaties uit te voeren. Kom bij twijfel gerust bij ons langs: wij bekijken de schade en ondernemen actie als dat nodig is.

VOORRUIT VERVANGEN

Als u een barst in uw voorruit heeft, betekent dat in de meeste gevallen dat we uw voorruit moeten vervangen. Omdat de voorruit voor een groot deel bijdraagt aan de structurele sterkte van uw auto, moet de ruit intact zijn. Bij Vakgarage hebben we voor ieder merk auto geschikte ruiten en kunnen we u op alle fronten adviseren en helpen. Kom bij ons langs of maak online een afspraak.

ACHTERRUIT VERVANGEN

Heeft u schade aan uw achterruit? Dan vervangen we de hele achterruit. Omdat de achterruit van gehard glas is gemaakt, versplintert hij na een beschadiging bij het minste of geringste. Kom bij een beschadiging aan uw achterruit dus altijd zo gauw mogelijk naar een Vakgarage bij u in de buurt: wij helpen u snel weer op weg.

ZIJRUIT VERVANGEN

Net als de achterruit zijn de zijruiten van uw auto gemaakt van gehard glas. Bij een beschadiging van de zijruit zal dus ook altijd de hele ruit vervangen moeten worden. Kom bij schade bij ons langs: wij bekijken wat er moet gebeuren, zodat u zo gauw mogelijk weer de weg op kunt.

DE BESTE RUITEN VOOR ELK AUTOMERK

Bij Vakgarage is iedere auto welkom. We zijn volkomen merkonafhankelijk. We hebben dus ook voor iedere auto de perfecte ruit. Als we uw autoruit hebben vervangen, ziet uw auto er gegarandeerd weer als nieuw uit. En dan kunt u weer vol zelfvertrouwen de weg op.