Achtergrond afbeelding

Vakgarage
van Gompel

Contact

Wilhelminalaan 11
5541 CS Reusel

Over ons

Welkom bij Vakgarage van Gompel.

Sinds 1930, het jaar waarin onze familie haar passie voor auto's ontdekte, heeft Vakgarage van Gompel zich ontwikkeld tot een hoeksteen van automobiliteit in Reusel en omstreken. Ons verhaal begon als een eenvoudige familieonderneming en is uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de regio.

Als trotse Renault en Dacia dealer sinds 1960, hebben we decennialang ervaring in het leveren van hoogwaardige voertuigen en diensten. Onze expertise is niet alleen beperkt tot personenauto's; wij zijn ook gespecialiseerd in bedrijfswagens.

In lijn met onze ambitie om totale mobiliteit oplossingen te bieden, hebben we onze diensten uitgebreid. Vakgarage is onze nieuwste aanwinst, waarmee we ons aanbod van auto-onderhoud en -reparaties nog verder hebben versterkt. Of het nu gaat om een kleine beurt of een complexe reparatie, ons team van ervaren monteurs staat klaar om u te helpen.

Maar onze dienstverlening stopt niet bij de garagepoort. Als onderdeel van onze toewijding aan totale mobiliteit, bieden we ook een tankstation en een moderne wasstraat. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw auto-gerelateerde behoeften, van tanken tot een grondige reiniging van uw voertuig.

Bij Vakgarage van Gompel geloven we in een persoonlijke aanpak. We nodigen u van harte uit om onze garage te bezoeken en zelf te ervaren waarom klanten uit Reusel en omstreken al generaties lang op ons vertrouwen.

Onze openingstijden
altijd bereikbaar

Werkplaats

Showroom

Maandag

-

-

Dinsdag

-

-

Woensdag

-

-

Donderdag

-

-

Vrijdag

-

-

Zaterdag

-

-

Zondag

Gesloten

Gesloten

Werkplaats

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

Gesloten

Showroom

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

Gesloten