Achtergrond afbeelding

Vakgarage
F. van Doormaal

Contact

Heike 4 A
5512 NJ Vessem

Over ons

Vakgarage F. Van Doormaal V.O.F. is sinds 1986 gevestigd in Vessem (Noord Brabant).

In 1986 begon Frans van Doormaal aan het Heike in Vessem zijn autobedrijf. In het begin in een kleine werkplaats voor reparatie, bandenservice, een aantal auto’s voor de verkoop en een tankstation. In de jaren daarna groeide het autobedrijf gestaag door.

Vandaag de dag is ook zijn zoon Jeroen van Doormaal binnen het autobedrijf werkzaam. Wij zijn nog steeds te vinden op dezelfde locatie aan het Heike in Vessem en zijn inmiddels gegroeid naar een modern full service BOVAG autobedrijf met een aanbod van gemiddeld zo’n 40 auto’s. Innovatie en vernieuwing dat is terug te zien in ons bedrijf.

WERKPLAATS
Waar we vroeger nog voldoende hadden aan 1 type olie en een simpele gereedschapskist. Is onze werkplaats Inmiddels uitgerust met tientallen verschillende oliën per merk afhankelijk, moderne Diagnose apparatuur, 3D uitlijnapparatuur, het nieuwste airco vulstation en ga zo maar door. Dit alles is nodig om alle voorkomende werkzaamheden aan alle merken auto’s zo goed als mogelijk te kunnen uitvoeren. Onze monteurs volgen met regelmaat diverse technische cursussen om zo hun kennis op peil te houden.

VERKOOP
Waar we vroeger nog een advertentie plaatste in het lokale krantje. Zijn we nu bijna dagelijks op internet te vinden om door heel Nederland en daarbuiten auto’s te kopen. We verkopen zowel personen als bedrijfsauto’s en hebben gemiddeld zo’n 40 auto’s op voorraad.

U bent van harte welkom bij ons bedrijf om samen eens te bekijken wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Graag tot ziens bij Vakgarage F. van Doormaal V.O.F

Jeroen en Frans van Doormaal

Onze openingstijden
altijd bereikbaar

Werkplaats

Showroom

Maandag

-

-

Dinsdag

-

-

Woensdag

-

-

Donderdag

-

-

Vrijdag

-

-

Zaterdag

-

-

Zondag

Gesloten

Gesloten

Werkplaats

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

Gesloten

Showroom

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

Gesloten