Achtergrond afbeelding

Vakgarage
Bedeaux

Contact

Dorpstraat 4
6923 AE Groessen

Over ons

De oorsprong van Vakgarage Bedeaux ligt ergens in de eind veertiger jaren, Gerrit Bedeaux sr had toen als een van de eersten in Groessen een auto, waarmee hij taxi reed. Hij combineerde het taxi rijden met een fruitkwekerij, en met het vervoer van melk van de boer naar de melkfabriek. Als de mensen uit het dorp een auto wilden aanschaffen, vroegen ze Gerrit Bedeaux sr om raad hij had immers al ervaring met het besturen en onderhouden van een automobiel. Gerrit Bedeaux jr werd electricien bij een plaatselijke installateur, maar in zijn diensttijd ging hij s'avonds naar school om het diploma meester autoschade hersteller te behalen.
Uit dienst gekomen begon hij, in de fruitschuur van zijn vader, met het herstellen van autoschade's en het verkopen van herstelde auto's. De verkochte auto's kwamen echter ook terug voor onderhoud en reparatie's, en al snel nam hij een automonteur in dienst ( Theo Reijmer, deze monteur bleef ruim 30 jaar aan het bedrijf verbonden en geniet nu al jaren van z'n Vut ). Hierna kregen wij een schademonteur in dienst welke heden ten dage nog steeds verbonden is aan ons bedrijf. Het autobedrijf was een feit en al snel moest er uit worden gekeken naar een andere bedrijfsruimte.
In 1966 kocht Gerrit Bedeaux het leegstaande klooster en toverde dit met vereende krachten om in een automobielbedrijf met 2 bovenwoningen. In 1967 geloofde hij als een van de eersten in de kwaliteit van de Japanse Toyota, waarvan hij al spoedig dealer werd. In 1977 werd het naast gelegen schoolgebouw aangekocht en omgetoverd tot showroom. De huidige eigenaar, Arthur Bedeaux nam in 1992 de zaak van zijn vader over. Hij begon om naast de specialisatie in TOYOTA, ook het dochtermerk DAIHATSU te vertegenwoordigen. Eerst als sub-dealer en vanaf 1995 als officiëel Daihatsu dealer. Nu telt het bedrijf 10 medewerkers waarvan 5 monteurs en 2 schademonteurs. Daarnaast is het bedrijf aangesloten bij Vakgarage.

Onze openingstijden
altijd bereikbaar

Showroom

Werkplaats

Maandag

-

-

Dinsdag

-

-

Woensdag

-

-

Donderdag

-

-

Vrijdag

-

-

Zaterdag

-

Gesloten

Zondag

Gesloten

Gesloten

Showroom

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

Gesloten

Werkplaats

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten