Nieuw, bouwjaar 2016

 Aircoconditioning

 LED verlichting

 Elektrische ramen voor

 Keyless Entry

 Lichtmetalen velgen

 Radio/CD/AUX/USB

 Start / Stop systeem

 

 Elektrische verstelbare en verwarmbare buitenspiegels

 Dagrijverlichting

 

 

MEER WETEN? KLIK HIER!

 

 

 

De voordelen van Vakgarant Private Lease

 

Private lease van deze Fiat 500C is een aantrekkelijke manier om voordelig en zonder zorgen in een gloednieuwe Fiat 500C te rijden. Met een vast bedrag per maand hoef je alleen nog maar te genieten van jouw Fiat 500C, want de genoemde prijs is inclusief wegenbelasting, verzekeringen, BTW, reparatie, onderhoud, banden en Vakgarage Pechhulp. Completer wordt het niet!

 

Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en is de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland. Met meer dan 250 Vakgarages in heel Nederland bent u verzekerd van een Vakgarage bij u in de buurt, voor onderhoud en bijvoorbeeld de bandenwissel. Bent u onderweg en heeft u assistentie nodig, zoals een reparatie of dient er pechhulp aan pas te komen, ook dan is er een Vakgarage bij u in de buurt. Een uitgebreid netwerk dat zich inzet voor de wensen van de klant in alle facetten van mobiliteit, waaronder Private Lease. Dat is Vakgarage.

 

Bent u nieuwsgierig of Vakgarant Private Lease iets voor u is? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Naam*
Straat + Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats
Telefoonnummer
Wilt u meer weten over de inruilmogelijkheden?
 
Vul hier niets in a.u.b.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.