Voordelen Dacia Private Lease bij Vakgarage

Private Lease van deze Dacia Duster is een aantrekkelijke manier om voordelig en zonder zorgen in een nieuwe Dacia Duster te rijden. Met een vast bedrag per maand hoeft u alleen nog maar te genieten van uw leaseauto, want de genoemde prijs is inclusief wegenbelasting, verzekeringen, BTW, reparatie, onderhoud, banden en Vakgarage Pechhulp. Completer wordt het niet!

Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en is de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland. Met meer dan 280 Vakgarages in heel Nederland bent u verzekerd van een Vakgarage bij u in de buurt, voor onderhoud en bijvoorbeeld de bandenwissel. Bent u onderweg en heeft u assistentie nodig, zoals een reparatie of dient er pechhulp aan te pas te komen, ook dan is er een Vakgarage bij u in de buurt. Een uitgebreid netwerk dat zich inzet voor de wensen van de klant in alle facetten van mobiliteit, waaronder Private Lease. Dat is Vakgarage.

Bent u nieuwsgierig of de Dacia Duster Privé Lease iets voor u is? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op! Lees de algemene voorwaarden en de aanvullende voorwaarden voor Vakgarant Private Lease.

Specificaties Dacia Duster

   Start/Stop Systeem
   Bandenspanningscontrolesysteem
   Electrisch Bedienbare Ramen Voor
   Centrale Portiervergrendeling met AB
   Radio/MP3 met BlueTooth en USB-Interface
   In hoogte verstelbaar stuur met radiobediening
   In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
   ABS + Elektronische Stabiliteitscontrole
   Dakrails in lengterichting
   Bandenreparatietest
   Stuurbekrachtiging
   Front- en zijairbags

Wilt u meer weten over de Dacia Duster of een Private Lease aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.