De voordelen van Vakgarant Private Lease

Private Lease is een aantrekkelijke manier om voordelig en zonder zorgen in een nieuwe- of jong gebruikte auto te rijden. Met een vast bedrag per maand hoeft u alleen nog maar te genieten van uw mooie auto, want de genoemde prijs is inclusief wegenbelasting, verzekeringen, BTW, reparatie, onderhoud, banden en Vakgarage Pechhulp. Completer wordt het niet!

Met Vakgarant Private Lease heeft u keuze uit vele populaire auto’s van vrijwel ieder automerk voor een vast bedrag per maand. 

Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en is de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland. Met meer dan 290 Vakgarages in heel Nederland bent u verzekerd van een Vakgarage bij u in de buurt, voor onderhoud en bijvoorbeeld de bandenwissel. Bent u onderweg en heeft u assistentie nodig, zoals een reparatie of dient er pechhulp aan te pas te komen, ook dan is er een Vakgarage bij u in de buurt. Een uitgebreid netwerk dat zich inzet voor de wensen van de klant in alle facetten van mobiliteit, waaronder Private Lease. Dat is Vakgarage.