WIN EEN AUTO TER WAARDE VAN €10.000,-!

Ken jij, of ben jij iemand die met een auto rijdt die eigenlijk de weg niet meer op mag en een occasion verdient ter waarde van €10.000,-? Geef jezelf of je vriend/vriendin dan op voor Nieks Car Crash! Vanaf 4 december in de Veronica Middag Show is dit programma, gepresenteerd door Niek van der Bruggen, te beluisteren op Radio Veronica. Luister van 16:00 tot 19:00 en wie weet rijd jij of één van je vrienden straks weg in een te gekke auto ter waarde van €10.000,-! 

Hoe werkt het?

  • Ga naar Radioveronica.nl
  • Geef jezelf of 1 van je vrienden op
  • Luister tot en met 15 december
  • Word genomineerd in de radioshow en maak kans op een auto ter waarde van €10.000!

De prijzen

Met Nieks Car Crash zijn veel prijzen te winnen. Buiten de fantastische hoofdprijs, zijn er ook mooie prijzen voor de finalist en voor de dagwinnaars.

Dagwinnaars

Vakgarage Pechhulp + gratis onderhoudsbeurt + een APK keuring.

Finalist

Vakgarage Pechhulp + APK keuring incl. benodigde reparaties tot een maximumwaarde van €1000,- 

Hoofdprijswinnaar

En dan de hoofdprijs. Een prachtige Vakgarant Occasion van Vakgarage t.w.v. €10.000,- incl. 4 jaar onderhoud en 4 jaar Vakgarage Pechhulp! Zie je jezelf of één van je vrienden al rijden in één van de occasions van Vakgarage? Klik op de button hieronder en droom alvast weg. 

Bekijk occasions

Het finalespel

Het finalespel zal plaatsvinden op 15 december. Hierin zullen twee finalisten een spectaculair eindspel spelen waarbij auto's gecrasht gaan worden. Degene die zijn auto als eerst te pletter laat vallen mag een occasion ter waarde van €10.000,- uitzoeken bij Vakgarage.

Meer informatie