VG_JRD_2023_Header_2560x1440.png

jacks racing day

Vakgarage is officieel partner geworden van het adembenemende evenement Jack's Racing Day! Als trouwe klant en gepassioneerde autoliefhebber willen we juist jou de kans geven om te mogen deelnemen aan deze racedag. Vakgarage mag met trots jou de mogelijkheid geven om via hier kaarten te bestellen of ze op te halen bij de Vakgarage bij jou in de buurt.
Jack's Racing Day belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol spanning en snelheid. Dus twijfel niet en ontvang in het onderstaande formulier uw toegangskaarten en geniet van een geweldig dag op het circuit terwijl getalenteerde coureurs hun vaardigheden tonen en strijden om de overwinning. Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige kans om deel te nemen aan Jack's Racing Day!

DOWNLOAD TOEGANGSKAART

maar er belooft meer...

Maak nu kans op exclusieve prijzen voor een onvergetelijk evenement! Doe mee aan onze winactie en maak kans op verschillende geweldige prijzen:

  • De ultieme hoofdprijs: een formule 1 twoseater experience! Neem plaats achterin een razendsnelle racewagen en ervaar zelf de sensatie van het racen.
  • Geniet van een adembenemende helikoptervlucht boven het circuit, waarbij je een spectaculair uitzicht hebt op de actie.
  • Ontvang exclusieve paddockkaarten, waarmee je nog dichter bij de actie komt en een kijkje kunt nemen achter de schermen van het evenement.

Mis deze kans niet! Doe mee aan onze winactie en wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars van deze fantastische prijzen.

Winactie verloopt op 31 juli 2023 en de winnaar wordt bekend gemaakt in augustus.

AANMELDEN WINACTIE