Bereken uw prijs en maak een afspraak

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Deskundig onderhoud
  • Direct een afspraak maken
  • Met ruim 300 vestigingen altijd dichtbij

Wintercheck voor uw auto

Wordt het een kwakkelwinter, of moeten we rekenen op sneeuw, ijs en gladheid? Wat het ook wordt, u doet er verstandig aan om uw auto bij Vakgarage een Wintercheck te laten ondergaan. Vakgarage zorgt er voor dat uw auto winterklaar is. Zo kunt u veilig, comfortabel en met een gerust gevoel de weg op. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want voor slechts € 9,95 controleren wij uw auto visueel op 20 vitale punten.

Voor elke auto de juiste wintercheck 

Welke wintercheck bij uw auto past? Dat weten we bij Vakgarage precies. We kijken naar het onderhoudsniveau en bekijken welke van onze drie winterchecks het beste op uw auto van toepassing is: de wintercheck basis, de wintersportcheck of de wintercheck premium.

De juiste Wintercheck voor u

De staat van uw auto is uiteraard afhankelijk van verschillende zaken, zoals het onderhoudsniveau en de leeftijd van de auto. Daarom biedt Vakgarage nu 3 verschillende soorten winterchecks aan. 

Wintercheck basis of premium?

Welke voor uw auto het meest geschikt is kunt u hieronder lezen. Mocht u er niet zeker van zijn, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Wintersportcheck

De Wintersportcheck is in de basis hetzelfde als de Wintercheck Basis. Wij zullen u echter ook bijstaan, waarbij nodig, als het gaat om sneeuwkettingen, skikoffers, speciale vloeistoffen voor zeer lage temperaturen, etc. Voor slechts €19,95,-

Wilt u veilig en zonder autopech de winter door komen? Trakteer dan uw auto op de Premium Wintercheck. Uw auto wordt 1,5 uur grondig gecontroleerd op alle vitale punten.

Lijn_Grijs.png
Wintercheckbasis.png
Lijn_Grijs.png
Wintersportcheck.png

Onbezorgd de winter door!

Wij adviseren de Wintercheck Premium wanneer:  

 Uw auto dit jaar niet voor een grote onderhoudsbeurt bij de garage is geweest
 Uw auto ouder is dan 5 jaar
 U door het jaar heen veel kilometers rijdt 

Prijs is incl. ruitensproeier (antivries) en excl. onderdelen en overige vloeistoffen.

Wintercheck premium

(vitale) winterinspectie 

Deze controle is geschikt voor auto’s die dit jaar al een (grote) onderhoudsbeurt hebben gehad. Bij deze wintercontrole wordt uw auto (visueel) gecontroleerd op 20 vitale punten o.a.: 

 Accu
 Banden
 Koelsysteem
 Motorolie
 Verlichting
 Schokdempers 
 Veiligheidsgordels 

Prijs is excl. onderdelen en overige vloeistoffen.

Wintercheck basis

Lijn_Grijs.png