VG-GRIP-HEADER-V2.jpg

VAKGARAGE = GRIP Expert!

Indien u op zoek bent naar een betrouwbaar en vertrouwd adres om uw bandenservice uit te laten voeren, dan bent u bij Vakgarage aan het juiste adres. Vakgarage is aangesloten bij GRIP Expert. Bij GRIP Expert kunt u rekenen op kwaliteit en zekerheid, dankzij onze levenslange GRIP Expert garantie. Of u nu op zoek bent naar nieuwe banden of uw bandenservice wilt laten uitvoeren, Vakgarage is het juiste adres voor u.

  • Is altijd vertrouwd dichtbij
  • Heeft een ruim assortiment aan banden en velgen
  • Levenslange garantie op de 6 premium merken
  • Heeft voor alle (banden)werkzaamheden de benodigde tools en expertise in huis
  • Onze monteurs zijn altijd up to date doordat zij jaarlijks trainingen volgen

NO-NONSENSE GARANTIE BANDEN

U kunt er van uit gaan dat uw auto bij Vakgarage altijd wordt voorzien van kwaliteitsbanden, ongeacht welke merk u eronder laat monteren. Omdat Vakgarage vertrouwt op de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze huismerken Bridgestone, Continental, Hankook, Michelin, Viking en Vredestein bieden wij u bij aankoop zelfs levenslange GRIP Expert garantie. Kijk hier voor de spelregels! Registreer uw banden via de Vakgarage-app en/of GRIP-app of op de website.

Bij Vakgarage GRIP Expert geloven we in onze kwaliteit, producten en diensten, en we willen dat u zorgeloos de weg op gaat!

deelnemende merken

GRIP-merken-V2.jpg

Autobanden die in goede staat verkeren, zijn essentieel voor een veilige, comfortabele en plezierige rij-ervaring. Maar ook gloednieuwe banden leveren hun beste prestaties pas wanneer het onderstel van de auto goed op orde is. Onderdelen als schokdempers en veren slijten na verloop van tijd. Wie tijdig aandacht besteedt aan het onderstel van de auto, profiteert optimaal van gloednieuwe autobanden. Wat merk je van een verouderd onderstel? Niet alleen slijten je banden onnodig snel, maar het leidt ook tot een verhoogd brandstofverbruik, mindere wegligging en op den duur mogelijk veiligheidsrisico’s. Als je met versleten schokdempers op hoge snelheid een bocht neemt, dan kan de auto zomaar "een stapje opzijzetten". Dat soort onvoorspelbaar weggedrag is een veiligheidsrisico dat je liever niet wilt nemen. Alle Vakgarages zijn opgeleide GRIP-experts en houden de banden én het onderstel van uw auto in topconditie!

Brembo remmen garantie

No-Nonsense Garantie: Voor remmen bieden we een eenvoudige, no-nonsense garantie van 3 jaar vanaf het moment van montage. Dit is van toepassing op producten van BREMBO.

onderstel_1583295724.jpg