corona_2020_header_afbeelding.jpg

Corona Update 14 januari 2022

Na de persconferentie van vrijdagavond 14 januari zijn wij blij te kunnen melden dat u vanaf morgen (zaterdag 15 januari) weer van harte welkom bent in de Vakgarage showrooms tot 17:00 uur 's middags. 
 

U bent van harte welkom!

Voor uw en onze veiligheid houden we de volgende regels aan

  • Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar en vermijd contact met de balie.  
  • Maak gebruik van een mondkapje als u ons bedrijf bezoekt.
  • Kom bij voorkeur zoveel mogelijk alleen. 
  • Betaal met pin of contactloos. 
  • Wij vragen u de aanwijzingen van ons personeel te volgen. 

 

Corona

De Nederlandse overheid heeft onlangs extra maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen hebben gevolgen voor ons allemaal. Wij begrijpen ook, zeker in deze periode, dat het belangrijk is om uw mobiliteit te kunnen blijven garanderen.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staan voorop. Daarom hebben we samen met onze Vakgarages de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo doen wij alles wat mogelijk is op het gebied van extra schoonmaak hygiëne. Bijzondere aandacht is er voor deurgrepen, de balie, het pinapparaat en natuurlijk onze leenauto's.

We doen er alles aan om de service, zoals die u van ons gewend bent, zo goed mogelijk te waarborgen en samen te zorgen dat Nederland mobiel blijft.

Pas goed op jezelf en op elkaar!

Veelgestelde vragen

‘Ik heb een afspraak gepland en ik vraag me af of ik de afspraak moet afzeggen?’

Als u zichzelf goed voelt en niet ziek of grieperig bent, kunt u de afspraak gewoon door laten gaan. Wat anders zal zijn is de begroeting bij ons in het bedrijf. U krijgt geen hand, maar uiteraard wel een warm welkom op gepaste afstand.

 

‘Kan ik nog een nieuwe afspraak maken voor onderhoud of reparaties?’

Voor onderhoud of reparaties aan uw auto kunt u gewoon bij ons terecht. Wij zullen uw auto vervolgens in behandeling nemen en alles regelen en ervoor zorgen dat er hierbij geen fysiek contact is.

 

‘Levert rijden in een demonstratie of vervangende auto risico’s op?'

Wij zorgen dat demonstratie en vervangende auto's na iedere rit netjes worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Zo kunt u voor alle zekerheid zelf ook meehelpen aan het tegengaan van de verspreiding van het virus.

 

‘Kan ik op mijn auto blijven wachten?’

Nee, gezien het huidige protocol is wachten in de wachtruimte op uw auto momenteel niet mogelijk. Ook kunt u op dit moment niet in de werkplaats komen. Wij informeren u graag over de andere mogelijkheden.

 

Tot slot vragen wij u om zelf ook alle geldende RIVM-richtlijnen in acht te nemen en bij griep, koorts of verkoudheid een bezoek aan ons bedrijf uit te stellen. Ook als u al een afspraak heeft, neem gerust contact op om deze te verzetten.