07.07.2023

Vakgarage Voskuilen Gefelicteerd!

Vakgarage Voskuilen Gefelicteerd!

Vakgarage Voskuilen genomineerd voor BOVAG onafhankelijk autobedrijf van het jaar!

Vakgarage Nederland wil Vakgarage Voskuilen van harte feliciteren met hun welverdiende nominatie voor de prestigieuze titel van BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar. Deze nominatie is een erkenning voor de toewijding, professionaliteit en uitmuntendheid die Vakgarage Voskuilen aan de dag legt.

Als toonaangevend zelfstandig autoconcept in Nederland is Vakgarage altijd gefocust op kwaliteitsdiensten voor automobilisten. De nominatie van Vakgarage Voskuilen onderstreept hun voortdurende inzet om uit te blinken in de branche en hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

BOVAG, een brancheorganisatie, erkent jaarlijks autobedrijven die uitblinken op het gebied van service, vakmanschap, klanttevredenheid en innovatie. De nominatie voor Vakgarage Voskuilen getuigt van hun voortreffelijkheid en hun vermogen om te voldoen aan de hoogste normen die de branche stelt.

Namens Vakgarage Nederland willen we Vakgarage Voskuilen veel succes wensen tijdens het verdere verloop van de verkiezing voor BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. De nominatie op zich is al een belangrijke prestatie en een erkenning voor hun voortreffelijke werk. Nogmaals, gefeliciteerd aan het hele team van Vakgarage Voskuilen met deze geweldige prestatie. We kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking en het delen van verdere successen in de toekomst.