03.12.2021

Vakgarage Dirks genomineerd als Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022

Vakgarage Dirks genomineerd als Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022

In de strijd om de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022 zijn tien BOVAG-leden genomineerd en die komen letterlijk uit alle windstreken van het land. Vakgarage Dirks uit Schagen is één van de gelukkigen. Drie van de genomineerden stoten door naar de finale op 22 maart in Nieuwegein.

Jeroen Dirks is enorm trots op deze nominatie. Wij zijn nu 15 jaar als bedrijf actief. Begonnen vanuit huis zijn wij de afgelopen jaren gegroeid naar een volwaardig autobedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarin moet je als ondernemer ook slimme keuzes maken. Goed voorbeeld hiervan is onze verhuizing geweest naar Schagen waar we onder een nieuwe naam verder een enorme kwaliteitsslag hebben gemaakt. Ook de keuze voor Vakgarage in 2020 heeft ons geen windeieren gelegd. Daarom zijn wij ook blij dat wij dankzij de BOVAG tot de tien beste onafhankelijke autobedrijven van 2022 behoren.

 

BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven organiseert de verkiezing voor de veertiende keer en de laatste keer was in 2019. Daarna kon vanwege de coronamaatregelen het jaarlijkse congres van de BOVAG-afdeling niet doorgaan en daarmee de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar ook niet. Op 22 maart 2022 staat in NBC in Nieuwegein echter het nieuwe jaarcongres op de agenda, inclusief de finale van de verkiezing.


Vakjury

Uit de 81 autobedrijven die afgelopen zomer werden voorgedragen, selecteerde de vakjury onder leiding van ANWB-directeur Ferry Smith de tien genomineerden. De eerste selectie vond plaats op basis van onder andere klantbeoordelingen, uitstraling, recente schouwingen en financiële gezondheid. Vakgarage Dirks wordt de komende tijd geschouwd door Vibber en heeft inmiddels fysiek en/of virtueel bezoek van een of meerdere mystery shoppers gehad. Jeroen Dirks voegt hier aan toe: “Een wedstrijd is altijd spannend, maar wij kijken er in ieder geval naar uit en wij hopen dat wij straks in de finale staan.”

Op basis van de bevindingen oordeelt de jury medio januari of Dirks, samen met twee andere finalisten, in aanmerking komt voor de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022.