25.04.2023

Hollen door de Bollen!

Hollen door de Bollen!

Gerard van Vakgarage Diesveld zet zich in voor Stichting Roparun.

Hollen door de Bollen voor het goede doel!

Als één van onze garagisten zich inzet voor een goed doel dan stimuleert Vakgarage dit graag door hen even in het zonnetje te zetten.

Gerard Diesveld van Vakgarage Diesveld is al jaren actief als vrijwilliger voor Stichting Roparun. Afgelopen zondag 16 april organiseerden zij voor de 7e keer het kleurrijke hardloop- en wandelevenement "Hollen door de Bollen" in Lisse, Zuid-Holland. De opbrengsten van het evenement komen voor 100% ten goede aan Stichting Roparun, ook bekend van de grote estafetteloop met finish in Rotterdam.

Deze stichting zet zich in voor het verbeteren van palliatieve zorg voor kankerpatiënten, met als missie om "leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Volgens Gerard is "Hollen door de Bollen" dit jaar ondanks het koude weer druk bezocht: "Het was een ongekend succes! We hebben ruim 2200 deelnemers gehad en er is meer dan 42.000 euro opgehaald voor de Stichting."

Vakgarage Nederland heeft ook een steentje bijgedragen aan de benefietdag met het leveren van een springkussen, vrolijke skydancers, en cadeautjes om weg te geven aan deelnemers en bezoekers.

Mooie actie van Gerard Diesveld. Zet je goede werk voort, Vakgarage staat achter jullie!