13.02.2019

Kika tekent bij Vakgarage!

Kika tekent bij Vakgarage!

Kika scoort bij Vakgarage. Zij is komend jaar het ‘gezicht’ van Vakgarage Private Lease. De bekende profvoetbalster zal zich gaan inzetten bij campagnes waarmee Vakgarage de dienst Private Lease onder de aandacht gaat brengen van het grote publiek. Eind januari tekende zij het contract waarin dit werd vastgelegd.

Kika heeft gekozen voor deze samenwerking omdat zij als geen ander weet wat het is om te kunnen vertrouwen op je auto. Kika: “Dagelijks rijd ik van Brabant naar Amsterdam om daar te trainen. Dan wil je geen pech krijgen of andere verrassingen meemaken. Ik vind dat een auto moet doen waarvoor ‘ie is: starten en rijden. En als het dan ook nog een leuke auto is, dan is dat mooi meegenomen!”

Ook Vakgarage is blij met de samenwerking. Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage: “Kika van Es past heel goed bij ons. Haar frisse, open persoonlijkheid en haar ambities en gedrevenheid zijn eigenschappen die ook wij als Vakgarage graag uitstralen. We zijn wat dat betreft helemaal vergelijkbaar. Haar verbondenheid met Vakgarage vinden we daarom heel aantrekkelijk.”

Komend jaar is voor Kika een belangrijk jaar en hopelijk mogen we veel van haar prestaties gaan zien en beleven. Omdat Kika tijdens verschillende campagnes achter het stuur van een Private Lease auto te vinden zal zijn, kunt u haar onderweg zomaar tegenkomen. Zij plaatst ook regelmatig vlogs en posts zodat u haar ook daar zult kunnen horen en zien. Vakgarage wenst Kika heel veel succes!

Voor meer informatie:

Vishal Durgaram
Voorzitter Stichting Vakgarage

Melkrijder 15  | 3861 SG Nijkerk 

E vishaldurgaram@vakgarage.nl 

T (033) 245 01 33

Over Kika van Es:
Kika van Es werd geboren in Boxmeer op 11 oktober 1991. Zij is een voetbalster die als verdediger speelt. In de zomer van 2008 verruilde Van Es haar amateurvereniging Olympia '18 voor Willem II. Daar maakte ze haar debuut in de Eredivisie. Sinds 2018 speelt ze bij AFC Ajax. Van Es maakte bij het Europees kampioenschap voetbal 2017 in eigen land deel uit van de Nederlandse selectie die Europees kampioen werd.