03.07.2018

Vakgarage Ford Fiesta nummer 1 in Fiesta Sprint Cup

Vakgarage Ford Fiesta nummer 1 in Fiesta Sprint Cup

De Vakgarage Ford Fiesta wint race na race in de Ford Fiesta Sprint Cup! De Vakgarage Ford Fiesta is op Zandvoort en onlangs op het circuit Zolder als eerste over de finish gereden tijdens de Ford Fiesta Sprint Cup 2018. De coureur, Laurens de Wit, vertelt hoe dit hem is gelukt.

"Het gaat tot nu toe super lekker. We staan 28 punten voor op nummer 2. Wat een geweldig gevoel, na de Jumbo Racedagen moest er op Zolder natuurlijk een vervolg komen op mijn Ford Fiesta Cup avontuur. En dat is gelukt. Dit betekent dat ik nu alle vier de verreden wedstrijden heb gewonnen en voorlopig heb ik de leiding in het kampioenschap nu stevig in handen.

Het volgende event vindt 18 en 19 augustus plaats tijdens de Gamma Racing Day 2018, waar ik uiteraard weer opnieuw voor een dubbele overwinning ga strijden. Met dank aan Bas Koeten Racing voor het tot in de puntjes verzorgen van het hele weekend en uiteraard Vakgarage voor de ondersteuning".

Toegang tot de GAMMA Racing Day is gratis op vertoon van het toegangsbewijs, verkrijgbaar halverwege de maand juli via GAMMA bouwmarkten.