Achteruitrijcamera en parkeersensoren

Heeft u toch liever een achteruitrijcamera? Dan heeft u een volledig beeld van wat er achter de auto gebeurt. U ziet precies op uw display hoe veel ruimte u nog heeft en welke obstakels zich naast en achter de auto bevinden. Houd er rekening mee dat de investering iets groter is dan bij parkeersensoren en dat een achteruitrijcamera meer opvalt dan een parkeersensor. Vakgarage adviseert u graag over de juiste keuze voor uw situatie. Laat dat maar aan de vakman over. Bij Vakgarage werken we op dit gebied graag met Beep & Park.

   Pluspunten van Beep & Park Parkeerhulp
   Eenvoudig in te bouwen in bijna elk autotype
   Te combineren met trekhaak
   Verkrijgbaar in diverse kleuren

Parkeerhulp van Beep & Park

Altijd veilig inparkeren? Ga voor de parkeerhulp van Beep & Park. Ruim 25% van alle schadegevallen ontstaat tijdens het achteruitrijden en inparkeren. Met sensoren van Beep & Park aan de voor- en achterzijde van uw auto kunt u zorgeloos achteruit rijden en inparkeren. De parkeerhulp detecteert elk obstakel ruim op tijd, en geeft met een geluidssignaal aan hoe ver u van het obstakel verwijderd bent. Bovendien zijn de meeste kits uitgerust met een display, waarop u ook nog eens precies kunt zien waar het obstakel zich bevindt en hoever u ervan verwijderd bent.

Beep & Park Parkeerhulp biedt een compleet assortiment van vijf verschillende kits. Zo is er altijd een kit die aan uw eisen voldoet.

Achteruitrijcamera inbouwen

De vakmensen van Vakgarage helpen u graag met het inbouwen van uw achteruitrijcamera. Door de brede en specialistische ervaringen hiermee bent u hiervoor bij ons aan het goede adres. Ook hier geldt: vooraf weet u wat de kosten zijn. U komt nooit voor verrassingen te staan!

Parkeersensoren inbouwen

Het inbouwen van parkeersensoren en de elektronica vereist vakwerk, precies datgene wat Vakgarage levert. Vertrouw daarom op de 1e klas monteurs die bij Vakgarage werken en voor u klaar staan. Het wegwerken van kabels, het boren van de gaatjes op exact de goede plek, het vergt puur vakmanschap. Wij helpen u graag hiermee. 

Beep & Park Parkeerhulp biedt een compleet assortiment dat uit vijf verschillende kits bestaat. Zo is er altijd een kit die aan uw eisen voldoet. 

   Toepasbaar op vrijwel elk autotype 
   Combinatie met trekhaak mogelijk 
   Verkrijgbaar in verschillende kleuren 
   Eenvoudige montage